Linkedin profieldagen – boek een shoot

Informatie

Fotostudio Smile by Marieke

In mijn eigen fotostudio in Vijfhuizen/Haarlem schiet ik al vanaf 2007 pure en oprechte portretten.
Zonder al te veel poespas en met veel aandacht voor kleur, detail en jou! In een relaxte en ongedwongen sfeer worden de foto’s genomen. Tijdens de fotosessie coach ik mijn modellen, kleine bewegingen en veranderingen in houding maken een groot verschil. Er wordt gebruik gemaakt van daglicht en studio lampen, geheel afhankelijk van de wensen voor het portret en het Nederlandse weer.

Wensen

Vooraf aan de sessie bespreken we wat de wensen zijn voor het portret, waarvoor het bedoelt is en waar het eventueel komt te hangen. Op basis van die informatie geef ik kledingadvies en visagie- en haarstyling tips voor de fotoshoot. U kunt ook visagie en haar styling bij mij boeken. Daarnaast bespreken we ook de kleur keuze van de achtergrond en het gebruik van eventuele accessoires.

Resultaat

Na de fotosessie maak ik een selectie van de mooiste portretten deze worden professioneel geretoucheerd voor het optimale resultaat. De portretten kun je thuis op je gemak bekijken middels een beveiligde online galerie. Ik adviseer graag bij de keuzes van het materiaal, afmetingen en welke portretten.

Wil je ook een mooi professioneel portret, maak een afspraak en laat je verrassen. Stel het niet uit, want tijd komt nooit meer terug.

Ik hoop je te zien in mijn studio.

Liefs Marieke

Linkedin / Social media / Profielfoto

Zet jezelf in de spotlights!

Geef jezelf en je linkedinprofiel een boost ->

voor 140 euro.

Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief:

  • intake: bespreking van uw wensen, uitstraling en kleding advies passend bij je beroep
  • 1 bewerkt portret per persoon, het bestand wordt aangeleverd via Wetransfer
  • Elk portret wordt 1 keer in hoge resolutie en 1 keer in een lage resolutie (webversie) aangeleverd

Extra professioneel na-bewerkte foto’s kosten 35,00 euro per stuk.

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW

De fotoshoot duurt ongeveer een uur. Er is alle tijd, dus als er meer tijd nodig is, geen probleem. Het is ook mogelijk om meerdere kledingwissels te doen.

vaderdag kadobon Smile by Marieke

MARIEKE LOVES

* coffee and to dance *

Ben verslaafd aan Latte Macchiato’s, hou van dansen met mijn vriendinnen (of iedereen eigenlijk), het strand, design en internet (ohh, love you so much), lekker glaasje rose of iets met bubbels is ook goed.

* her family *

Totaal verliefd op mijn drie kinderen Job, Binck en Guusje en mijn “soulmate”. Geen idee hoe dat werkt maar hij is mijn rots in de branding, mijn grootste fan en stimulans. En natuurlijk ‘in love with’ mijn vriendje Boet.

* to smile and to dream *

Ben van het nuchtere type en volgens mij is lachen van levensbelang. Overal haal ik inspiratie uit en het is mij dan ook niet ongewoon om meer projecten te starten dan ik ooit kan afkrijgen. Ja, dat ben ik.

* her job *

Het is fijn om mensen te portretteren, vast te leggen voor altijd. De connectie, de verhalen, de verschillen en iedereen mooi! Begonnen in 2000 met een opleiding Photography in Singapore en vanaf die tijd heeft portretfotografie mij gegrepen.

Social media